BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Betondakpannen worden er allang niet meer gemaakt, maar ons bedrijf dankt er wel zijn naam aan. Want toen G. Loohuis zich in 1938 onder de naam G. Loohuis Cementwerken aan de overzijdevan de huidige locatie aan de Ootmarsumseweg in een bescheiden pand met de productie van betondakpannen en nog wat andere betonproducten ging bezighouden, had de "volksmond" al snel door hoe het bedrijf eigenlijk zou moeten heten. En dat werd uiteindelijk de officiële aanduiding: "De Pannenloods" bouwmaterialen.

Het bedrijf kent een veelbewogen historie. Na het overlijden van de oprichter in het begin van de jaren zestig, kwam het bedrijf in handen van Vriezenvener J. Hemmer, die zich, naast de productie van betonwaren, steeds meer ging bezighouden met de handel in andere bouwmaterialen. In 1969 werd het bedrijf overgenomen door H. Oude Nijhuis (vader van de huidige eigenaren) die al vanaf de oprichting in het bedrijf werkzaam was geweest. Daarna volgde in het midden van de jaren zeventig de verhuizing naar de huidige locatie, waarna begin jaren negentig de opslagruimte werd verdubbeld. Dankzij de gunstige economische tijden is het familiebedrijf thans uitgegroeid naar een bedrijf met 10 medewerkers en 3 vrachtwagens met een grote naamsbekendheid in de regio en een grote klantenkring, waartoe zowel gerenommeerde aannemersbedrijven als particulieren behoren, die zich uitstekend thuisvoelen, dankzij een grote mate van flexibiliteit en een uitstekende service.

Bel mij